کابینت آشپزخانه

کابینت فلزی

تعدا بازدید : 8357

به نظر شما آیا کابینت فلزی هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ همه می‌دانیم که کابینت‌های فلزی در گذشته بسیار رایج بودند و بعد از ظهور ام‌دی‌اف ها کم‌کم استفاده از آن‌ها کم و کم‌تر شد. اما آیا هنوز هم می‌توان اقدام به خرید کابینت فلزی نمود؟ مزایا و معایب کابینت فلزی چیست؟

 

در این مقاله به شما خواهیم گفت که:

 

انواع کابینت آشپزخانه فلزی کدامند؟

کابینت آشپزخانه فلزی برای چه سبک دکوراسیونی مناسب است؟

مزایا و معایب کابینت آشپزخانه فلزی چیست؟

قیمت کابینت آشپزخانه فلزی چند است؟

 

اگر این روزها درگیر طراحی و انتخاب کابینت آشپزخانه هستید، و خرید کابینت آشپزخانه فلزی یکی از گزینه‌هایی است که به آن فکر می‌کنید، این مقاله را تا انتها بخوانید. نکات مهمی گفته‌ایم که فکر می‌کنیم به کارتان می‌آید.

 

کابینت فلزی

آشپزخانه فوق مدرن فلزی

 

انواع کابینت آشپزخانه فلزی کدامند؟

 

گفتیم که مدل کابینت فلزی یکی از قدیمی‌ترین انواع کابینت است که در گذشته طرفداران زیادی داشت. ولی این کابینت‌ها برای مدتی از دور خارج شدند. چرا؟ چون نسبت به مدل‌های جدیدی که وارد بازار شده بودند بسیار قدیمی و کم تنوع به نظر می‌رسیدند. کابینت‌های ام ‌دی ‌اف خیلی سریع توانستند جای خود را در دل طراحان باز کنند و روز به روز نیز بر تنوع و کیفیت آن‌ها افزوده شد.

اگرچه طراحان داخلی کابینت های گلاس را برای سبک مدرن و کابینت ممبران را برای سبک کلاسیک و سنتی پیشنهاد می دهند اما با این وجود امروزه شاهد هستیم که استفاده از کابینت‌ فلزی جدید با ایجاد تنوع و پیشرفت ظاهری بسیار زیادی پیدا کرده دوباره مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی و عموم مردم قرار گرفته است. در ادامه انواع کابینت فلزی را معرفی کرده‌ایم تا بیشتر با آن‌ها شوید.

به صورت کلی این کابینت‌ها را از نظر جنس می‌توان به چهار گروه تقسیم کرد:

 

کابینت فلزی

دکوراسیون اشپزخانه لوکس با کابینت های فلزی تیره

 

1- کابینت‌های فلزی با فولاد خام

 

این مدل کابینت‌ها از ورق‌های فولادی ساخته می‌شوند. یعنی بدنه و درب‌‌ها در این نوع کابینت‌ها همه فولادی هستند. به ورق‌های فولادی ورق سیاه نیز گفته می‌شود و ممکن است شما کابینت‌های فلزی فولادی را با این بشناسید. کابینت‌ های فلزی با فولاد خام بسیار مقاوم هستند، رنگ‌پذیر هستند و جزء کابینت‌های ارزان قیمت به حساب می‌آیند. مهم‌ترین عیب این مدل کابینت‌ها این است که حساسیت زیادی به رطوبت دارند و اگر در مقابل رطوبت قرار بگیرند به سرعت زنگ می‌زنند. امروزه استفاده از کابینت‌های فلزی با ورق سیاه تقریبا منسوخ شده است مگر اینکه کسی بخواهد با کمترین هزینه‌ی ممکن اقدام با ساخت کابینت کند.

 

2- کابینت‌های فلزی گالوانیزه

 

جنس بدنه کابینت و جنس درب‌ها در این مدل کابینت از جنس ورق‌های گالوانیزه می‌باشد. مهم‌ترین مزیت کابینت های فلزی گالوانیزه این است که نسبت به کابینت های فلزی فولادی در مقابل رطوبت مقاومت خوبی دارند. استحکام بالا، رنگ‌پذیری، قیمت نسبتا مناسب و قابلیت تعمیر آسان از دیگر مزیت‌های این مدل کابینت می‌باشد.

آیا درباره ورق‌های گالوانیزه چیزی می‌دانید؟ این ورق‌ها به دلیل پوششی که دارند نسبت به خوردگی و زنگ‌زدگی بسیار مقاوم هستند. معمولا ورق‌های فولادی و آهنی را با فلز روی پوشش می‌دهند که به آن‌ها ورق گالوانیزه گفته می‌شود.

استفاده از کابینت‌های فلزی با ورق گالوانیزه گزینه‌ی خوبی برای خرید کابینت آشپزخانه فلزی با قیمت ارزان است. زیرا هم نسبتا کم هزینه است و هم مزایای زیادی دارد.

 

کابینت فلزی

آشپزخانه ای به سبک روستیک با کابینت های استیل براق

 

3- کابینت‌های فلزی استیل

 

یکی دیگر از انواع کابینت فلزی آشپزخانه کابینت‌های استیل هستند. این کابینت‌ها برخلاف دو مدل قبلی اصلا ارزان نیستند. تنوع رنگی زیادی ندارند و رنگ‌پذیر هم نیستند. اما نسبت به رطوبت بسیار مقاومند و از استحکام بسیار بالایی برخوردارند. به همین دلایل نیز از کابینت فلزی استیل بیشتر در فضای تجاری، بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها استفاده می‌شود، نه در فضاهای مسکونی. البته خیلی‌ها نیز کابینت‌های فلزی استیل را برای طراحی آشپزخانه با سبک دکوراسیون مدرن و مینیمال دوست دارند.

 

کابینت فلزی

کابینت های مسی مات

 

4- کابینت‌های فلزی مسی

 

کابینت‌های مسی نیز یکی دیگر از انواع کابینت فلزی هستند که طرفداران مخصوص به خود را دارند. کابینت های فلزی مسی بیشتر در دکوراسیون مدرن و جدید استفاده می‌شود. افرادی این مدل کابینت را بیشتر می‌پسندند که جسارت و ریسک‌پذیری کافی برای استفاده از متریال‌های جدید و متفاوت برای طراحی آشپزخانه را داشته باشند. اما چرا این حساسیت در مورد کابینت های مسی وجود دارد؟ زیرا یکی از ویژگی‌های اصلی کابینت مسی این است که با گذشت زمان تغییر رنگ می‌دهند و کم‌کم به شکل پتینه در می‌آیند. جالب است که خیلی‌ها این ویژگی را مزیت و خیلی‌ها آن را عیب کابینت‌های مسی می‌دانند!

 

کابینت فلزی

آشپزخانه جزیره ای با کابینت های دو رنگ فلزی

 

کابینت آشپزخانه فلزی برای چه سبک دکوراسیونی مناسب است؟

 

به طور کلی فلزات جزء متریال‌های مدرن به حساب می‌آیند. از انواع کابینت فلزی نیز برای طراحی و دکوراسیون آشپزخانه‌های مدرن و جدید استفاده می‌شود. هر چند مسئله‌ی طراحی بسیار پیچیده است و می‌تواند با کاربردهای خلاقانه و نوآورانه همراه باشد، اما به طور کلی می‌توان گفت که:

1. کابینت‌های فلزی رنگی و طرح دار برای طراحی آشپزخانه‌های فانتزی و رنگی رنگی مناسب هستند.

2. کابینت‌های استیل برای طراحی آشپزخانه‌های مدرن و مینیمال خوبند.
3. و کابینت‌های فلزی مسی برای آشپزخانه‌های جدید و تلفیقی مناسب می باشند.

همچنین استفاده از متریال‌های دیگری مثل انواع شیشه‌های رنگی، طرح‌دار و مات به همراه کابینت فلزی در طراحی مدرن امروزی کاربرد دارند. این کابینت‌ها را همچنین با متریال‌های دیگری مثل ام‌دی‌اف و هایگلاس نیز می‌توان برای طراحی کابینت آشپزخانه مدرن یا فانتزی استفاده کرد.

علاوه بر این‌ها، کابینت‌های فلزی طرح‌دار مختلفی نیز وجود دارند که برای این منظور قابل استفاده‌ هستند. مثلا انواع کابینت فلزی طرح چوب یا انواع کابینت فلزی طرح ام دی اف.

شاید از این زاویه نیز بتوان به موضوع نگاه کرد که استفاده از انواع کابینت فلزی طرح چوب و یا استفاده از انواع کابینت فلزی طرح ام دی اف و ... برای آن‌هایی که می‌خواهند با کم‌ترین هزینه از طرح چوب، ام‌دی‌اف و... در دکوراسیون آشپزخانه منزل‌شان استفاده کنند گزینه‌های بدی نیستند!

 

کابینت فلزی

آشپزخانه ای مدرن با جزیره استیل درخشان

 

مزایا و معایب کابینت آشپزخانه فلزی چیست؟

 

به نظر شما کابینت های فلزی چه مزایایی دارند که ما را به استفاده دوباره از خود در آشپزخانه‌های امروزی تشویق می‌کنند؟ در ادامه قصد داریم تا برخی از این مزایا را با هم مرور کنیم.

 

مزایای کابینت آشپزخانه فلزی:

 

  1. کابینت های فلزی طول عمر و ماندگاری بسیار بالایی دارند. به خصوص در مقایسه با کابینت‌های چوبی که محل مناسبی برای نفوذ حشرات هستند. مخصوصا اگر از کابینت‌های چوبی ارزان قیمت استفاده کنید!
  2. کابینت فلزی اگر ضد زنگ باشد در مقابل رطوبت نیز مقاومت زیادی دارند. در حالی که کابینت‌های چوبی اغلب نسبت به رطوبت بسیار حساس هستند.
  3. کابینت‌های فلزی دستتان را برای طراحی رنگی رنگی در آشپزخانه باز می‌گذارند. زیرا هم تنوع رنگی بسیار زیادی دارند و هم خاصیت رنگ‌پذیری خوبی دارند.
  4. شفافیت و درخشندگی کابینت فلزی استفاده از آن‌ها را برای سبک دکوراسیونی مدرن مناسب کرده است.
  5. استفاده از انواع شیشه‌های رنگی، مات و طرح‌دار که یک متریال مدرن به حساب می‌آید در کنار فلز بسیار جلوه‌ی خوبی به آن می‌دهد.
  6. کابینت فلزی بر خلاف انواع چوبی در بلدت مدت آسیب زیادی نمی‌بینند و نیاز به تعمیر و نگهداری زیادی ندارند.
  7. کابینت فلزی معمولا نسبت به سایر مدل‌های کابینت ارزان‌تر هستند و از طرفی به دلیل پایین بودن هزینه‌های تعمیر و نگهداری در کابینت‌های فلزی، از این نظر نیز مقرون به صرفه‌هستند.
  8. کابینت‌های فلزی نصب آسانی دارند. این کابینت‌ها در بسیاری از مواقع به صورت پیش‌ساخته نیز وجود دارند.
  9. تمیز کردن و نظافت سطوح کابینت فلزی بسیار آسان است.
  10. همچنین این کابینت‌ها به دلیل صیقلی بودن و نداشتن برجستگی معمولا در مقابل جذب خاک و نفوذ آلودگی‌ها بسیار مقاوم هستند.

آیا برای خرید کابینت آشپزخانه فلزی جدی هستید؟ در بالا به طور کلی درباره مزایای کابینت فلزی گفتیم. اما اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم باید به این نکته اشاره کنیم که برخی از این مزایا ممکن است درباره بعضی از کابینت‌های فلزی صدق نکند. در ادامه با اشاره به معایب کابینت فلزی به این موضوع نیز می‌پردازیم:

 

کابینت فلزی

دکوراسیون آشپزخانه یک طرفه با کابینت های استیل مدرن

 

معایب کابینت آشپزخانه فلزی:

 

  1. اولین نکته‌ای که در مورد معایب کابینت آشپزخانه فلزی باید به آن توجه کنید مسئله‌ی خش افتادن و خراشیدگی است. درست است که این کابینت‌ها نمی‌شکنند و بسیار مقاوم هستند، اما از طرفی خش‌پذیری بالایی دارند و همچنین ممکن است در اثر ضربه‌های سنگین دچار تو رفتگی شوند.
  2. گفتیم که کابینت‌های فلزی معمولا ارزان‌تر هستند. اما این مسئله در مورد همه‌ی کابینت‌های فلزی صدق نمی‌کند. مثلا کابینت های فلزی استیل و یا کابینت های فلزی مسی اتفاقا حتی از کابینت روکش چوب هم گران‌تر تمام می‌شوند.
  3.  کابینت‌های فلزی امکان طراحی رنگی رنگی آشپزخانه را فراهم می‌کنند و تنوع رنگی خوبی دارند. این مورد نیز در مورد کابینت‌های استیل صدق نمی‌کند. در واقع آن‌ها نه تنوع رنگی زیادی دارند و نه رنگ‌پذیر هستند. قبلا نیز در بخش معرفی انواع کابینت آشپزخانه فلزی به این موضوع اشاره کردیم.

همانطور که از مزایا و معایب کابینت فلزی متوجه شده‌اید این کابینت‌ها همیشه و برای هر آشپزخانه‌ای مناسب نیستند. در واقع برای انتخاب این مدل کابینت شرایط آب و هوایی منطقه (شرجی بودن یا نبودن) و نوع کاربری آشپزخانه (مسکونی بودن یا نبودن) بسیار مهم است. همچنین اینکه کدام یک از انواع کابینت را انتخاب کنید و یا آن را چگونه طراحی کنید و با چه متریال‌های دیگری همراه کنید نیز همگی در نتیجه نهایی تاثیر دارند. توصیه ما این است که حتما قبل از خرید کابینت فلزی درباره این موارد با یک کابینت‌ساز با تجربه و حرفه‌ای مشورت کنید.

 

کابینت فلزی

جزیره آشپزخانه مسی

 

قیمت کابینت آشپزخانه فلزی چند است؟

 

در این بخش از مقاله می‌خواهیم قیمت کابینت فلزی و عوامل تاثیر گذار بر آن را بررسی کنیم. در ادامه نیز به نکات مهمی درباره نحوه محاسبه قیمت کابینت فلزی اشاره خواهیم کرد. چه عواملی بر قیمت کابینت‌های فلزی تاثیر دارند؟

 

جنس کابینت فلزی:

یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیر گذار بر قیمت کابینت فلزی جنس آن است. قبلا هم گفتیم که کابینت‌های فلزی فولادی و گالوانیزه نسبت به سایر مدل‌های کابینت ارزان‌تر هستند. اما کابینت‌های استیل و کابینت‌های مسی هر چند که جزء انواع کابینت فلزی محسوب می‌شوند اما بسیار گران قیمت می‌باشند.

 

طرح کابینت فلزی:

گفتیم که کابینت‌های فلزی طرح‌های مختلفی دارند. کابینت فلزی طرح دار یا ساده؟ انواع کابینت فلزی طرح چوب، انواع کابینت فلزی طرح ام دی اف، انواع کابینت رنگی و... همگی از نظر قیمت متفاوت هستند.

 

کابینت فلزی

کابینت های فلزی رنگی زیبا

 

مدل دستگیره‌ها:

اینکه چه دستگیره‌هایی را برای کابینت فلزی انتخاب می‌کنید نیز یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت آن‌ها هستند. انواع مختلفی از دستگیره‌های فلزی و چوبی را می‌توان برای این مدل کابینت‌ها استفاده کرد که با توجه به مدل و جنس‌شان بازه‌های قیمتی مختلفی دارند.

 

جنس صفحه‌تاپس:

جنس صفحه تاپس کابینت فلزی نیز بر روی قیمت نهایی آن تاثیر دارد. انواع صفحه تاپس سنگی، چوبی، ام‌دی‌اف، ملامینه و فلزی وجود دارند که هر کدام قیمت‌های مختلفی دارند.

علاوه بر این‌ها عامل مهم دیگری که بر روی قیمت کابینت آشپزخانه فلزی تاثیر دارد متراژ کابینت‌خور آشپزخانه است. یعنی آشپزخانه به چند متر کابینت نیاز دارد و قیمت کابینت فلزی برای هر متر چند در می‌آید؟

به طور کلی توصیه می‌کنیم که برای خرید کابینت فلزی همواره از کابینت‌ساز خود بخواهید تا قیمت تمام شده کابینت را برایتان محاسبه کند. به این معنی که قیمت را به صورت متری به شما ندهد. قیمت تمام‌شده در واقع شامل تمامی موارد تاثیرگذار بر قیمت کابینت آشپزخانه فلزی می‌باشد، نه فقط قیمت‌ ورق‌های فلز!

ما در بالا به به مهم‌ترین عوامل تاثیر گذار بر قیمت کابینت آشپزخانه فلزی اشاره کردیم. اگر تردید دارید ما به شما کابینت پی وی سی را پیشنهاد می دهیم.

سخن آخر

در این مقاله از تک‌ساز کابینت سعی کردیم تا به نکات مهمی درباره کابینت فلزی و انواع آن‌ها بپردازیم. اگر مقاله را تا انتها خوانده باشید حالا با انواع کابینت‌های فلزی و کاربرد آن‌ها در دکوراسیون آشنا هستید. علاوه بر این سعی کردیم تا مزایا و معایب کابینت فلزی را به طور کامل بیان کنیم و عوامل موثر بر قیمت کابینت های فلزی را نیز بررسی کردیم. ما فکر می‌کنیم نکات مهمی که در این مقاله به آن‌ها اشاره کردیم، به شما کمک می‌کند تا در هنگام خرید کابینت فلزی کمی آگاهانه‌تر عمل کنید و انتخاب بهتری داشته باشید.

نظر شما در مورد کابینت  فلزی و مطالب عنوان شده در این مقاله چیست؟ آیا تجربه استفاده از انواع کابینت های فلزی را داشته‌اید؟ اگر دوست داشتید نظرات و تجربیات خود را درباره کابینت فلزی برایمان کامنت کنید.


اشتراک گذاری :

دیدگاه ها (سوال و نظر خود را با ما در میان بگذارید)

شماره همراه و ایمیل الزامی نمی باشد

نام و نظر خود را وارد کنید
نظر شما با موفقیت ارسال شد

برای اطلاع از آخرین محصولات و تخفیفات ایمیل خود را ثبت نمائید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه تکساز کابینت میباشد.

طراحی وب سایت | خدمات سئو و مارکتینگ | آریانا وب دیزاین